Riivattu

Runoilija Ramon Arkku

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 29.9.2016
Viimeksi paikalla: 17.11.2017 17:56

Asuinpaikka: Oulu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.6.1985

 
Ääntäsi kuuntelen
kun iloisena naurat
Haikeaksi mut saapi
kun suruissas laulat
Askeleesi
lattiaan kopisee
Sinusta vain haaveilen kun lämpösi, tuoksusi
yön pimeydessä haistan
ja suudelmat kylmät ihollani, huulillani maistan
Pimeän varjosi heität vain seinään
en varjoasi osaa säikähtää
muotoasi ihailen vain
Luoksesi rajan taakse käy mulla mieli
veitseen vain kaatuisin
nopeasti maatuisin
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Muutoin hyvä, mutta kaksi viimeistä riviä ovat järkyttävät.
Yllättävä, kiehtova, pysähdyttävä.
 

Käyttäjän kaikki runot