Pöydällä punaviinin jäljet
suussa maistuu tupakka
Pelkään että sydämeni särjet
lähdet luotani luvatta
Vesi lyö ikkunalautaan tahtia
puussa leikkii tuuli
Aion koko yön untasi vahtia
asetun viereesi,suljen suuni
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Ihana runo :)