Varhainen lumi satoi hiuksillesi
Tiedän, koska käteni silittivät päätäsi.
Sanoin, että ei ole hätää.
Uskoimme sen kumpikin
Istuimme siinä kunnes kaikki muut kuin huulemme olivat valkoista.
Se oli elämäni pisin suudelma.
Joskus senkin oli loputtava
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
onpa suloinen <3
loppu on surullinen mutta silti tulee hyvälle mielellä tästä.
lohduttavan lämpöisen ja "likeisen"tunnelman olet luonut.