vanhanaikaistako

Runoilija suvilysti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.11.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkautta olen etsinyt ja toivonut ja vihdoin täydesti sen tuntea saanut
 

ne jotka aattelee ja luulee
että on hyvä kun on omaa aikaa ja tilaa
niin paljon
että voi tulla ja mennä vähä niinku tykkää
eikä toinen saa siitä mitään sanoa

ne on mun mielestä vähä eksyksis
oman ittensä ja sen toisen kans
ei kai semmonen voi toimia
että ollaan ja eletään kuin sinkut
ja kumminkin leikitään kotia

mikä koti se semmonen on
jossa ovi on vähän väliä auki
eikä tiedä ollaanko menos vai tulos
ja aina saa miettiä että joko toinen taas lähtee

jos mä oonki vähä vanhanaikanen
ku tykkään pysyvästä ja turvallisesta
niin ei kai se synti oo
sillä en mä vaadi toiselta enempää
ku miten itte pystyn elämään

jos kerran tykätään toisistamme
niin tahdotaan kai myös tehdä toisillemme
hyvä olo
se kai se koko jutun juju onki
ku rakastetaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno ja vahva runo, tunteista tunnelmista ja yhdessäolemisen vaikeudesta joka on kuitenkin mahdollista rakkaudenvoimalla

Ei koti ole tankkauspaikka
tai hotelli täyshoidolla...
Koti on turvapaikka ja suoja
maailman myrskyjä vastaan
Ja siihen liittyy myös rakkaus toisiinsa...

 

Käyttäjän kaikki runot