Nyt minä kirjoitan

Runoilija Mirjam Ijas

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 2.8.2016
Viimeksi paikalla: 10.8.2016 22:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitin tänne ennen
toisella nimellä
toisena naisena
kaiken silloisista rakkauksistani.

Suurin niistä 

        olit Sinä
 
Minä olen tullut sellaiseksi
millaiseksi halusin aina tulla.

Ja millä hinnalla? 

Oman itseni kustannuksella
työntänyt lastenvaunuja
kiljunut riemusta

vietellyt miehiä.

Armottomasti vihannut vieraita 
rakastanut itseäni niin

että viimein muutuin, kasvoin

ja kadotin palat itsestäni.

Ja nyt viimein

"Mä en enää jaksa."
Selite: 
Kirjoitan taas. Jälleen.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienoa, että kirjoitat.
Jaksoit kirjoittaa ja se on jo paljon se ... harrastuksista saa ihmeellistä voimaa kun se pahin on voitettu että alkaa viriämään uutta voimaa itsestään ulos !
suorasanaisen siisti teos. pidän!
Upea ja voimakas
 

Käyttäjän kaikki runot