Ihastus

Runoilija Lilium

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 27.7.2016
Viimeksi paikalla: 1.1.2017 15:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
4.12.1992

Inspiraatiota odottaen
Sydämestään runojaan kirjoittaen
Muiden teksteistä nauttien
Riimittelyjä lukien

Lilium :)
 
Pyörien puolelta toiselle
Hitaasti sinun lähelle
Sanoja suussaan hakien
Eleitäsi samalla lukien

Lausetta muodostaa
Katseesi jo tiedostaa

Sanoo ääni vapisten
Nojaten sinua vasten

"Tykkään sinusta"
 
Selite: 
Ihastus on voima, joka muuttaa aikuisen takaisin vastarakastuneeksi teiniksi.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit


tunteiden kuvaus onnistuu runollasi
herkkyyttä ja inhimillistä pohdintaa
hyvä kokonaisuus
 
Hyvä runo, tykkään.
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Lilium Naamio 31.7.2016 0 Runo
Lilium Nimetön 31.7.2016 0 Runo
Lilium Ujous 27.7.2016 1 Runo
Lilium Ihastus 27.7.2016 2 Runo