Niin, pienen hetken...
rakkauskin voi olla lumivalkoinen.
Mutta se kestää vain pienen hetken,
sitten siitä tulee sysimustaa.
Lopulta se ei ole rakkautta,
vaan vihan ja katkeruuden kultakaivos.
Selite:
Se tunne kun sydänsuruinen kuuntelee Yön biisiä - Rakkaus on lumivalkoinen. Ei se biisi ainakaan lämmitä surullista mieltä, uskoisin.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi