kuinka kauan?

Runoilija _pampula_

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.5.2016
Viimeksi paikalla: 17.12.2016 23:09

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.9.1977

 
Kuinka kauan vielä
on minun 
odotettava?
Jotta kuulisit
sydämeni huutavan
nimeäsi
vähän enemmän 
joka päivä.
Kuinka kauan vielä
on minun
odotettava?
Jotta näkisit
kuinka käteni hapuilee
tyhjyyttä,
sormissani kaipaus
sinusta.
Kuinka kauan vielä
on minun
odotettava?
Jotta huomaisit.
Minut.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauniisti kirjoitettu. Ihana mm. tuo 'jotta kuulisit sydämeni huutavan nimeäsi vähän enemmän joka päivä' ja 'sormissani kaipaus sinusta'. Tämä kosketti todella, koska tekee oikein mieleni sanoa, että ole rohkea ja tee aloite!
☺️
Kaunis runo. Tunne välittyy, ehkä myös turhautuminen tilanteeseen. Hianoa!
 

Käyttäjän kaikki runot