Sinä tammenlehti tuulessani,
tuike tähtitaivaani.
Sinä valkeus lumisateessani,
vehreys nummikenttäni.
Sinä viime aatos valveessani,
kehys unikuvani.
Sinä henki huokauksessani,
sävel sydänlauluni.
Sinä valo ehtoon varjossani,
kirkkaus aamunkoittoni.
Olet oma minun maailmani,
sinä, kaikki kaikkeni.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi