On vain yksi syli mulla
kuka siihen mahtais tulla
lapsi ikää kuusi, viisi, kolme, kaksi vai kaksi kuukautta
kaikki mahtuu syliin mummin
Miro, Minea, Minja, Mico ja pieni Minetta saa tulla
syliin mummin
Selite:
Eilen oli ristiäiset ja syliin tulijoita oli monta.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Onnea mummolle ja mukulille.Peinet enkelit piipertäjien keralle,elämän mittaiselle matkalle.
Ja sinulle tänään hyvää syntymäpäivää.
(ps.yhden perässä vielä tulet)
ihana mummunsydäntä lämmittävä runo. Onnea Sinulle!
Onnea syntymäpäivänäsi! Olet saanut jo paljon ja aina vain lisääntyy elämäsi onni.
Onnea mummolle ja mukulille.Peinet enkelit piipertäjien keralle,elämän mittaiselle matkalle.
Ja sinulle tänään hyvää syntymäpäivää.
(ps.yhden perässä vielä tulet)
ihana mummunsydäntä lämmittävä runo. Onnea Sinulle!
Onnea syntymäpäivänäsi! Olet saanut jo paljon ja aina vain lisääntyy elämäsi onni.