Kun elämä kääntyy iltaan

Runoilija Tojutu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.4.2016
Viimeksi paikalla: 4.5.2024 7:36

Asuinpaikka: Helsinki
Syntymäpäivä:
1.2.1977

 

Runo: Kun elämä kääntyy iltaan

 

Elämän pitkä päivä kääntyy

vihdoin odotettuun iltaan,

ja kuu hymyilee taivaalla,

Jumala laskee hiljaa

naristen alas

epätoivon rappuset,

rappuset joilla ennen

lensivät rakkauden

valkoiset kyyhkyset,

vihreät seppeleet nokissaan,

 

toivat toivon jostain

pyhästä ja arvokkaasta,

henkisestä aarrearkusta

jonka sisältö

jaettaisiin

kaikkien halukkaiden

kesken,

 

sen jälkeen tulivat

raivon sisaret,

isot siivet lepattaen,

halkoen ilmaa,

ostivat maailman pimeällä

taivaalla

loistavalta kuulta,

tunkeutuivat

kaikkein pyhimpään

sakramenttiin,

kunnes,

 

taivaalta iski salamat ja

rankkasade,

tuhannet vedet jotka huuhtoivat

tuhannet tikarit

pois pahuuden käsien

ulottuvilta, ja

sen he tekivät

rakkaudella, ja Jumalan

loputtomalla armolla,

aamen!

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea runo, tai oikeastaan rukous.
surullisen kaunis runo.  sinulla on jotain erikoista kirjoituksissa, harva siihen pystyy
Hei Lulu! Olipas kiva saada tuollasta kommenttia, yritän tehdä parhaani kirjoittamalla mahdollisimman hyviä tarinoita ja runoja, iso kiitos sinulle ja hyvää päivää myös ehdottomasti! =)
 

Käyttäjän kaikki runot