En enää muista
vuodentakaisia värejä
Enkä enää tunne
sitä pimeyttä, hiljaisuutta,
ääniä pääni sisällä
Minä en osaa katua,
en muuttaisi mitään.
Ilman virheitäni
emme ehkä olisi tässä.
En osaa ymmärtää,
miten uskallat luottaa.
En voi taata ikuisuutta,
mutta tämän päivän
olen ikuisesti sinun.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tätäkin nyt ihan pakko kommentoida, samaistun runoihisi täydellisesti ja tämä toi sanoiksi sen mitä en itse osannut kirjoittaa. Kiitos<3