olen etsinyt kauan sitä oikeaa
sitten tulit sinä
vääristä väärin
ihanista ihanin
kaukaisista kaukaisin
valtasit oikealta paikan
et piitannut säännöistä
entä kun se oikea tulee
mihin me hänet sijoitamme
voisitko jäädä katsomaan
voiko väärästä tehdä oikeaa
kääntymällä katsomaan silmiin
ojentamalla käden käteen
tuntemalla sydänten sykkeen
yhteisen laulun
kaiken erilaisuuden
keskellä huomata vain
rakastavansa -
ilman syytä tai sopivuutta
rakastaa vain, koska rakkaus on
ainoa tapa olla se oikea
ainoa syy ja sopivuus
minulle sinä olet se oikea väärä
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kiitos kauniista palautteesta Carre.
Mielenkiintoisesti ja vaikuttavasti alkaa tämä runo, vieden lukijan kevyellä otteella mennessään. Pohtimaan kysymystä voiko tehdä väärin oikein tai oikein väärin ja näin tehdessään tietää kuitenkin tehneensä oikein ja taas tilanteessa jossa tuota kysymystä ei enää tarvitse pohtia, tietää jo tehneensä aikanaan väärin.
Runon loppu ilmoittaa kaiken olevan ok.
Hienoa ja runo on älyttömän hyvä. Pidin siitä kovin.