kasvaako kukka vedettä
kääntääkö kasvonsa
valoon vai varjoon?
riittääkö ruoholle kuun kajo
linnulle pesäpuun suoja?
älä luule, etten tiedä
mitä minulta puuttuu
etten ymmärrä, miksi
näännyn ja loppuun kulun
kerrot sieltä korkealta
niin vahvana ja ravittuna
"rakkaus tulee, kunhan
vain avaat oven"
tiesitkö, kuivuneet terälehdet
ovat jo menetettyjä
tarvitaan uusi alku ja siemen
ole sinä minulle valo ja vesi
ilma ja lämpö
ole siivet ja sydän
ihminen ja rakkaus
ole minulle avattu ovi
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi