Minun sydämessäni palava on
liekki sinun kaunetesi sammumaton
se polttojäljen jättää minuun
kun tahdon katsoa lävitsesi sinuun
saat hehkumaan minussa rakkauden
huojumaan rajoilla sulan hulluuden
nuolevan tulesi liekki sulattaa
pois sydämeni pinnalta ikiroutaa
ja niin minä vaikeroin kuumassa
rakkauden tulessa ja huumassa
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi