Olen maailman heikoin
varjo ihmisestä
Haamu joka kulkee
ei näe ympärilleen
...ja kaikkialta
on kauneus kadonnut
Jokaisessa sekunnissa
näen vain tuskan läpi
sen mikä on jo mennyttä
sen mitä ei enää ole
Sydän lyö tyhjää
ja toivon että se lopettaisi
päästäisi minut vapaaksi
ennen kuin sekoan tästä kivusta
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Vau... osu ja uppos... hyvä.