ei saa herättää

Runoilija Tuide

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.2.2004
Viimeksi paikalla: 10.3.2022 17:26

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä ottaa, elämä antaa, kuitenkin lopulta perille kantaa...

Aikaansaannoksiani:
*kolme ihanaa tytärtä
*kaksikymmentäviisi taulua
*lukematon määrä kuppeja, kippoja, kortteja, tyynyliinoja
*monia lehtikirjoituksia
*sata ja yksi runoa noin suurinpiirtein ;)
 

sälekaihdinten raosta
auringonsäde pyrkii sisään

se kutittaa nenänpäätäni

yrittää herätellä mokoma

minä vedän peiton
korvilleni

en tahdo herätä vielä

unessa rakkaani oli vierelläni

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Voi surku mitä meni aurinko mokoma tekemään, herättää kesken rakastelun ja toinen pelästyneenä karkaa unesta.

Toivottavasti sait unen kiinni uudelleen.

Ihana on runosi.

tiedän mistä kirjoitat,

juuri kun teidän piti suudella,

hän kenties katosi?

silloin ei ole kivaa herätä unesta!

 

Käyttäjän kaikki runot