opetatko osaamaan

Runoilija kirahvisarahvi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.1.2016
Viimeksi paikalla: 18.2.2017 17:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
koputit oveen

kukkaset  kädessäsi ojennuit minua kohti

ojensin muovimaljakon muovisille

toitkin oikeita

en ollut varautunut

eikä hanastakaan tullut vettä
 
oletus

Kommentit

Voi sentään, toivottavasti ulkona satoi vettä ;)
Saatttoi sataakin ;D
 

Käyttäjän kaikki runot