Pään selvitys

Runoilija Yksinäinen_

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.1.2016
Viimeksi paikalla: 26.2.2023 20:37

Asuinpaikka: Oulu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
20.11.1989

 
Olen sisältä tyhjää.

Tuijotan niitä kasvoja, niin tuttuja ja rakkaita.

Mihin minun rakkaus on kadonnut ?

Häviääkö tämä pettymys ?


Olen sisältä mitätön nainen, kolmen lapsen äiti, 
kahdet sormukset nimettömässä.


Kyyneleet virtaa kasvoillani,
kahden tunnin välein.


Osaanko enää rakastaa sinua 
niinkuin ennen ?

Häviääkö tämä häpeä koskaan ?
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvillä mielin eteenpäin, ei voi tietää mitä tapahtuu. 
Koskettaa runosi.. Joskus olet tästä selvinnyt, onneksi aika ei pysähdy. Olet upeus, sanoissasi kultaa <3
 

Käyttäjän kaikki runot