Askel painaa
ei ole suuntaa
ei tietä, ei polkua
vain lapin kesä puhuttelee
elän vain kuollakseni
kuulostaa huonolta vitsiltä
ja sen kaiken keskipisteenä minä
-outoa musta huumori tiessään
säälin jotenkin tuota ihmistä
-niin olenhan tässä paikalla
haluaisin vain nukkua
en uskalla
liian paljon jäisi vajaaksi navan keskiö
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi