Fuusioreaktion ihminen jo hallitsee
mutta kuka kesyttäisi
maailmaa tuhoavat höyrypäät
asetun asian yläpuolelle
ja jatkan nenänkaivamista
tärkeimmät asiat ensiksi
lasken energian kulutuksen tarkoin
varon liikkumasta turhaan
siis jääkaappi olohuoneeseen
mietin vetääkö vienti
toiletti ainakin toimii
kokeilin äsken
ja se riittää minulle
niin nuo höyrypäät
tulivatko optiot kusena kintuille
vai putkirikko aivoihin
paskat minä niistä
kyllä maailmaan hulluja mahtuu
mutta kuinka paljon
missä on maailman mitta
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tosiaan, kun asioita ajattelee, niin näihin runon sanoihin on helppo yhtyä ja hymyillä hilpeästi sisäänpäin. Toki tässä on vakavistakin asioista kysymys. Hienosti juoksevat sanasi!
Olen tätä nyt lueskellut muutaman päivän välein, ja miettinyt, miten tätä kommentoisi. Mutta minun kapasiteettini ei yksinkertaisesti riitä tällaiseen mielleyhtymien ilotulituksen analysointiin. Tai ehkä kyseessä on rohkeuden puute. Aivan loistava teos. Tällä on pakko nauraa ääneen. Onneksi.
Onnistunutta.