Tämän takia et kestänyt

Runoilija WeeQillmans

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 14.12.2005
Viimeksi paikalla: 26.4.2024 18:08

Asuinpaikka: Seinäjoki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ollaan vaan ja nautitaan
- kookosmaidosta ja bambumajoista.
Paperipainona: korppikotkan kynsi.


Niin...
ja sehän on vain toive, joka ei ole harhaa ei kuvitelmaa.
Siinähän on tavoite ennen kuolemaa!
 

Luulin olleeni ainoa

Se

Joka osaa ja uskaltaa katsoa sisääsi

Toinen kaupunki, toinen sijattu vuode ja aina puhtaat lakanat

Minä olen mennyt

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Haikea tunnelma luo kauniin pisteen runollesi.

IHANA!

hieno, jätti kivan tunnelman mieleen!

herkkä. Kaunis.

Ohhoh, tämä kirpaisi ja syvältä! Lohduton on tunnelma, vie ajatukset mukanaan.

Tuollainen jättää varmasti särön
jonka siloitteluun menee aikaa
ja aina se kai kuultaa läpi,
menneisyydestä.

Sellaista lähtevän laukussa painavaa ikävää, jota ei usein ajatella edes olevan olemassa...

Tämä on niin todentuntuista ja vaikuttavaa tekstiä,
että huh, huh.
Viimeinen lause kertoo kaiken.

Sait sanattomaksi. Upea. Pidän, paljon.

tosi upee :O vau tämä oli tosi ihana tykkäsin tästä aivan älyttömästi! ehdottomasti menee suosikki runoihini!

todella vaikuttava.
Pidin.

surullinen runo, mutta hieno sellaisenaan! ^^

Tästä pidin kovasti! Aitoa todentuntuista runoilua!

Kylmä viima kävi hartoilla kun tämän luki. Meneminen ei kai ollut kuitenkaan maailman iisein nakki...

Vahva ja pysäyttävä runo

kipeää, mutta kaunista tekstiä.
paljon asiaa mahtunut noihin riveihin,
tykkäsin.

Tähän runoon samaistuin. Niin kipeä asiakuin se onkaan, minäkin luulin olleeni ainoa...

Mielenkiintoinen runo. Sanat koskettaa.
Harmilliseksi saa kolme viimeistä sanaa.
Auts. Auts.
tykkään tästä perspektiivistä!
Niin..usein sitä uskoo itsekin ruts*
Niin..usein sitä uskoo itsekin ruts*
 

Käyttäjän kaikki runot