Vaellan kivikaupungissa,
pienet pyöreät lasikantiset notkuvat maljojaan
Joka nurkalla siestan solisteja,
hombreros
Tulet vastaani kaunokainen,
sinä joka ylpeänä minut ohitat
Älä kiusaa itseäsi,
tarjoan tupakan
Nappaat omani huuliltani,
maistelet ja puhallat savut silmiini
Buenos dias,
ja viittani kahahtaa taas...
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tämä on kuin joku kohtaus jostain elokuvasta Zorro ehkä...tai sitten vain hieman väritetympi oma kokemus : ))
Wautsi.. Pidin! :)
UPEA ! :3
Tyylisi on kerrassaan kiehtova.
Maalaat sanat kuviksi. Tässäkin valloittava tunnelma!
Alku- vai loppukohtaus? Sopii kummaksikin.
mukava tunnelma tässä. siestan solistit ja kaikkea, jei.
Tämähän on hieno. Lukijan ajatus vaelsi Velancian mukulakivikaduille... Hyvä!
Vaellustunnelmaa espanjalaisittain parhaimmillaan, värähtelee kuumaa temperamenttia...
"ja viittani kahahtaa taas..." Loistava lopetus.
luin runojasi ensimmäisen sivun verran:
erotiikkaa, fantasiaa, taruja---
kerrassaan hieno mielikuvitusmatka!
Vau, pidin :)
Ihanpa mukava. Tulee kiva tarinamainen fiilis.
Kiitos.
pidin, aivan älyttömästi :)