Nimetön

Runoilija Shamaani

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämää etsiessä aina törmää itseensä.
 

suoraan kulkeminen on joskus mutkikasta, vaikka kuin tahtoon taipuu ei pääse kuin ympyröissänsä kohti omaa kolmiota omissa neliöissä, mutta onko sen sittenkään kauhean välillä missä ympyröissä elämäänsä peilaa nähdäkseen linssiensä läpi maailmaa, oliko se sittenkin pannukakku vai ei?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Näinhän se joskus on, ilman selittelyitä.
Synttärionnittelu epäsuorasti netin välityksellä :))

kunhan muistat, etenkin näin synttärinä, että jos maailmasi on pannari, elä hyvä mies putoa sen reunalta :D

eli hyvä runo, ja vielä parempaa synttäriä :)

tää on hauska :D piti lukea useasti...tykkään!

 

Käyttäjän kaikki runot