Jos suakin paleltaa

Runoilija Valveuni

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.12.2015
Viimeksi paikalla: 20.12.2016 22:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.2.1991




Omassa tilassa
värisevä sieluni etsii toista.
Toista jonka kanssa
voisi olla vain ihminen.

 

Voisinko olla se ihminen
jonka luokse kävelet
kun sul on vaikeaa.
Toivon et pystyisit kertomaan
jos suakin paleltaa.
Etsitään yhdessä ratkaisu.



- 7.12.2015

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

On niin kovin kylmä. Mitäs ehdotat ratkasuks?
Rohkaisevia sanoja :-)
Upea!
kaunis runo pidän!
 

Käyttäjän kaikki runot