Tunnethan sinä minut
menen sekaisin onnesta
kun tunnen sinut sisälläni
enkä tiedä kumman
juuret tulee kumpaan,
sanoit Sylikkäin
Oot mun vesi ja maa
Raaka, nuori, upottava rakkaus
olen sen sisällä sisintä myöten
ja tämän pinnan alla on niin
helppoa hengittää, että tuntuu
kuin sulaisin yhteen kaiken kanssa
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi