Hetken Henkäys
viipyi iäisyyden ihollani
olinko siellä
Selite:
haiku mittaan kirjoitettu mutta teknisesti näin,
ensin nimittäin ajattelin sen
"Hetken Henkäys
viipyi iisyyden ihollani
olinko sittenkään siellä"
mietin tosiaan että uhrasinko koko runon teknisyyden alttarille, koska jotenkin koen että muokkaamattomana runo voi upota nopeammin mutta se ei kuitenkaan ole sitä tunnetta mitä hain. En tiedä, anyway kiitos lukemisesta. <3
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Mielestäni näin parempi, hyvä.