Olen side silmilläsi
kuiskaus korvallasi
ääni vasemmalta
sitten oikealta, takaa
vaikea sanoa mistä
olen päättäväinen äänensävy
kuulustelija uhkaa rakkaudella
älä avaa suutasi
älä selitä, sihahdan
hapuilen sinua
olisin sokea jos en näkisi punaista
on minua ennenkin hakattu
mutta minun vuoroni lyödä
sydämenmuotoisella tyynyllä
heristän korvia ja vaikka kuulen
en kuule
saanko puhua
saanko väreillä
voimmeko kohdata
tarkista kellosi
olen sekuntiviisarisi päällä
älä liiku
etten putoa>
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi