Lähti hän
maailmaa valloittamaan
haaveitaan toteuttamaan
aurinkoinen hymy kasvollaan
kiipeämään
kohti unelmiaan
lähti hän elämänsirkukseen
Ole elämä hänelle armollinen
näytä vain iloisen ja onnellisen klounin kasvot
jos hän putoaa
anna turvaköysien olla vahvat
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi