Näen peilistä daamin
elämälle nymfomaanin
kaiken aikaa jano halulle
koko ajan nälkä
elämän intohimolle
Marionettiä naruista
ystävät tanssittaa
sätkynukkea naurattaa
Nyt on marjostusaika
lue, pomi, tule
nautitaan yhdessä
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi