Tontun kahdeksas

Runoilija Taigamagiainen

mies
Julkaistu:
167
Liittynyt: 18.1.2006
Viimeksi paikalla: 1.5.2024 8:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
31.7.1969

Suosittelen:
 

Takkatulen loimussa

vielä vähän viluissaan

liekkejä katsellessaan

tonttu näkee muistojaan

ikuisista jouluista

 

lisää puita hakemaan

ettei pääse sammumaan

lämmin liekki hiipumaan

haaveillessaan havahtuu

ja koivupuilla sylin täyttää

 

kyynelsilmä hymyilee

lapsuudesta haaveilee

ikuisesta riemumaasta

jossa kaikki kohtaavat

menneisyys ja tuleva

oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot