Tontun kahdeksastoista

Runoilija Taigamagiainen

mies
Julkaistu:
167
Liittynyt: 18.1.2006
Viimeksi paikalla: 1.5.2024 8:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
31.7.1969

Suosittelen:
 

Tontun pää lyö tyhjää

tultuaan juuri tonttutentistä

tonttujen korkeakoulun

jossa piti näyttää kaikki

treenaamattomatkin taidot

 

piti tietää tontun vaatteet

kaikkiin tilanteisiin omansa

lapsosten salaiset aatteet

tekojen ja sanojen takaa

ja vanhusten muistamattomuudet

 

piti tietää ihan kaikki

tonttujen tärkeät asiat

suoraan unesta herättämällä

eikä mitään

saanut jäädä muistamatta

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Niinpä,tontuilla on paljon muistamista ja salaista,hiljaista tietoa 🙂
Varsinkaan joulukuussa mitään ei saa jäädä tietämättä 🙂
Juu 🙂

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot