Tontun seitsemästoista

Runoilija Taigamagiainen

mies
Julkaistu:
167
Liittynyt: 18.1.2006
Viimeksi paikalla: 1.5.2024 8:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
31.7.1969

Suosittelen:
 

Niin on rättipoikki tonttunen

koulunpenkin tehtävistä

piti vielä kiirehtiä päivällä

erään ikätontun juhlalounaalle

ikipitkän tasalukuelon kunniaksi

 

on siinä viisautta kerrakseen

kertynyt matkan varrella

kun tarinoita kuuntelee

iäkkään mutta pirteän reippaan

ikiliikkujatontun kokemuksista

 

niin se on kunto pysynyt

kun on suksi liikkunut

ja pyörät pyörinyt lihasten avulla

siinäpä on tavoitetta tällekin

vielä nuorelle tonttupojalle

oletus
 

Käyttäjän kaikki runot