Pyyhi mut pois

Runoilija Mantsku

mies
Julkaistu:
2
Liittynyt: 18.10.2015
Viimeksi paikalla: 18.4.2020 8:15

Asuinpaikka: Turku
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
22.5.1987

 
On elämässä valintoja joita katua
tehtyjä tekoja ei voi perua
vieraaseen junaan hypänneillä
takaisin ei oo paluuta

Kyllä virheistä oppii
mut kaikkee anteeksi ei saa
se on tän pelinhenki
niistä itse joutuu maksamaan
..............................................
Pyyhi, pyyhi mut sun
elämästä pois
revi muistokirjas
valokuvatkin polttaa voit
pyyhi mut sun elämästä
mut unohtaa et voi
vaikka pyyhkisit mut pois

..............................................

Aina sydänsärystäkin toipuu
kun antaa aikaa itselleen
silti hetkensä se vie
kun taas näkee eteenpäin

Monta vastaantulijaa
lie yhtä monta suudelmaa
kukaan toinen paikkaa ei
sun rintaa vuotavaa

..............................................
Pyyhi, pyyhi mut sun
elämästä pois
revi muistokirjas
valokuvatkin polttaa voit
pyyhi mut sun elämästä
mut unohtaa et voi
vaikka pyyhkisit mut pois

..............................................
 
Selite: 
comeback monen monen monen vuoden jälkeen...
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä runo kuin laulu
Aika surullista tekstiä menetetystä rakkaudesta.
 

Käyttäjän kaikki runot