Nimetön

Runoilija uneton71

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ikuinen YÖ-fani! =) Toivoisin, että arvostelisitte myös vanhempia hajatuksiani.
 

Niin vaikeaa on elää
ehjää elämää,
kun on rikki.
Rikoit minut viemällä sydämeni.
Et antanut sitä takaisin,
vaikka pyysin,
Jos et koskaan antaisikaan
sitä minulle takaisin,
niin pyydän:
Pidä siitä hyvä huoli.

Selite: 
IKÄVÄ
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot