voinen kynttilän kohta sammuttaa?

Runoilija amoren

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.8.2007
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 17:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.4.1986

 

kynttilän liekki valonain
tässä hiljaa yksin mietteissäin
mahtaako matka huomiseen muuttua

viltti suojanain
viipyilen kera kaakaon
sormet kylmenneet lämpimän kupin ympärillä

jääkukat ikkunaa koristaa
hiljaa hiipii aurinko mailleen
voinen kynttilän kohta sammuttaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaihoisaa mietintää hyvässä runossasi.

 

Käyttäjän kaikki runot