Maailmankaikkeus

Runoilija amoren

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.8.2007
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 17:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.4.1986

 

Kelaa kuu tummalta taivaalta
Kaada hohde kylmään astiaan

Mittaa kahdeksan ja puoli tuumaa vaahteran oksaa
Hiljaa sekoita hohdetta

Pyydystä pieni wilwarin raaputa pöly siiven kärjestä
Ripottele pöly hohteeseen vastapäivään sekoittaen

Kuuntele hetki perhosta
Kumoa maailmankaikkeus kurkkuusi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot