Ajatukseni ajelehti menneeseen
olinko nirso, vai muuten huonolla tuulella
Nojasit kyynerpäät pöytälevyllä
katsoit minuuun närkästyneenä
sanomatta mitään
Käsitykseni muuttui
sopersit jotain
sanoit kai huomenta, vaikka oli jo iltapäivä
kääntäen pääsi pois minusta
Tunsin jälleen olevan vai ilmaa sinulle
kuin tyhjä nuottipaperi edessäsi
maalamaton taulu seinällä
Nousin ylös ja lähdin
katsomatta taakseni
en palannut menneeseen
en edes ajatuksissani
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi