Sydämessäni roihuaa,
se on kuin taikaa,
jota en ymmärrä lainkaan.
Sinä tuot lämmön rintaan,
hien pintaan,
ja mihin hintaan?
Katsot silmiini, sieluuni,
sydämeeni, tartut käteeni
ja kuiskaat minulle taikasanat
"rakastan sinua".
- Sydämeni on täynnä lämpöäsi
Selite:
Köyhä, mutta onnellinen, kuten runokin. =)
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Mahtava:) Kiva sävel ja ihanat sanat, tykkäsin! :)