Joulu tulee nyt, ja silloin,
laulamaan kun aloin,
kuljin luukkuhousuissa
ja kesät avojaloin.
Mieleen jäivät kuusentuoksu,
kynttilät ja tähti,
ajatus myös Betlehemin
seimen luokse lähti.
Selite:
Hyvää, rauhallista ja onnellista Joulua kaikille!
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tuli jotenkin rennon levollinen olo runostasi: lapsuuden ajoista ei mikään olekaan muuttunut ihan toiseksi. Joulukin on se sama.
Kaunis ja kotoisa joulumuistosi muotoutui lämpöiseksi runoksi. HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ SINULLE!