Sieltä se tulla hipsuttaa
joulun aika taas,
lunta, sitä odottaa
sukset, kelkat, lapsoset
täällä koko maass´.
Joululaulut soida saa
yhä uudelleen,
niitä laulaa kaikki maa,
vanhat, nuoret hyräillen,
kuorot enkelein.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi