Hymysi, lempeä naurusi,
tuikkivat silmäsi,
ikuisesti on mieleemme piirretty.
Pian hetki viimeinen käsillämme on,
toivotamme näkemiin,
ja vuoden päästä tapaamme
Sinulle nyt laulamme,
Olet luonamme täällä,
unohtaa emme kai milloinkaan voi.
Palaa luoksemme tänne,
ethän unohda meitä,
me elämme voimassa rakkauden.
Lähdet maailmaan, avaamaan silmiä oppimaan uutta,
ylpeitä oomme vaikka ikävä tulee,
joka päivä me muistamme ystävän rakkaan,
ehkä unissa tapaamme, matkamme jatkuu.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi