On päiviä jolloin haluaisi jäädä kotiin,
päiviä jolloin ei haluaisi nousta ylös
ja näyttäytyä maailmalle.
Haluaisi jäädä kotiin ja vain olla.
Ja yrittää unohtaa,
tai edes nukkua
jos vaikka uni veisi pois,
eikä heräisi koskaan...
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi