Pidä tämä hetki
päivistä vuosiin
Sydämessäsi.
Paina sen jälki mielensopukoihin
silitä sen reunoja
kuuntele sen sanomaa
maista sitä uudestaan
tunne yhteinen tuoksu
ihollamme
Tee meistä musiikkia
joka jää
Soimaan
Soimaan
Soimaan
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi