Minä tarvitsen sinua
elämäni jokaiseen
vuorosanaan
jokaiseen
jaksoon
Minun kellossani
aika
liikkuu
hengityksesi
rytmissä
Aamu alkaa sylistäsi
ja päättyy siihen.
Viimeiseen hengenvetoon saakka.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi