Hetken rukous

Runoilija YksitoistaMinuuttia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tarinoita. Minusta, minulle.
 

En minä edes itse
itselleni kuulu

tätä hetkeä
jonka saan kulkea
tässä ihastuttavan kauniissa maailmassa

----

jos minun pitäisi
rukoilla

olisi rukous lyhyt

anna minun kulkea lisäämättä
toisten taakkaa

anna minun olla riittävän selkeä
etten sitä väkisin koita

vähentää

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Herkkä runo, hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot