jouluna
silloin kauan sitten
kun olin vielä lapsi
äitini menehtyi
ja minä menin rikki
minusta tuntui
etten selviä siitä koskaan
nyt aikuisena
vuosikymmenien jälkeen
tiedän että selvisin
mutta ehjäksi en saanut mitään
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Voi miten tämä riipaisee...
Koskettava runo.
Tunne ikuisuudesta kun rikkoutuu vuosikymmenien saatossa,niin ehkä vasta sieltä löytää sen oikean minuuden - vahvuuden kuin heikkoudenkin - itsestään.
Syvästi Koskettava.
Mahtava kipupiste varmaan, koskettaa