jotenkin
mielesssäni hiipi
ajatus
sinne miestensä
viereen
lähelle ainakin
hän pääsi
kun meidät jätti
kun kuitenkin
elänyt jo lähes
90-vuotta
Selite:
onko siellä jossakin kaiken jälkeen elämää?
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi