Syksy

Runoilija koi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakasta...
silloin kun siihen on mahdollisuus.
Anna anteeksi...
vaikka se tuntuisi vaikealta.
Pyydä anteeksi...
silloin kun siihen on aihetta.
Rakasta aina vilpittömästi... Viikonrunoilija 14/2006 kiittää kaikkia...
 

Syksy on saapunut,
sen raikkaat tuulet.

Ilma on viilentynyt,
kosteampi,raikkaampi.

Vettä sataa,
yöllä on ihana kuunnella,
sateen ropinaa...

Luonto hehkuu,
monin eri värein,
se on hyvin kaunis.

Selite: 
alkaa olee jo ohitse, mutta laitan tän kuitenkin...
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis syksyinen runo.Pidän.

Syksyn syvää kauneutta,pidän.

Hyvää ystävän päivää.

Kauniita syksyn tunnelmia.

Syksy on minusta kivaa aikaa
vaikka haikea mieli kesän jälkeen
silti syksyn sateet, värit sekä tuoksut
ovat jotenkin vertaansa vailla
näin luonnossa kävelijälle.

Niin ja nyt on jo talvi oikein olan takaa läsnä, mutta kauniisti olet kyllä pukenut syksynkin runoosi.

Vaikka on talavi, tämä runo sai mun joka rakastan syksyä , ihanihin muistoohin ja kuvitelmihin.

Talvessa ollaan ja kevättä odotellaan.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
koi Suru 26.2.2011 0 Runo
koi Ennen hämärää 26.2.2011 0 Runo
koi Sydämessä 26.2.2011 0 Runo
koi Syksy 1.11.2010 7 Runo
koi Syyskuu 27.9.2010 9 Runo
koi Rakastan... 30.8.2010 4 Runo
koi Kesä 30.7.2010 9 Runo
koi Kyl mä tajuun 19.7.2010 0 Runo
koi Nuotio 16.7.2010 42 Runo
koi Yön ääniä 27.6.2010 0 Runo