Sinua Rakastan

Runoilija Dr Pill

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinua Rakastan,
mikään minulle enempää,
vieressäsi kevät lämmin,
uni sylissä lempeä.

Pääni rinnallesi, korvaasi
kuiskaan miten Sinua tarvitsen,
hymyä salaperäistä seuraan,
kuinka minulle merkitset.

Sielusi omaani koettaa,
luontosi ympärillä levossa,
Joka hetki muistoa syvään,
ikuisesti vierelläni.

Sinun luona elämäni synty,
tunteiden virta johon kiinnyn,
kuumana suvesi tuoksu, miehen
lämmin tyydytys.

Rakas synnyinmaa.

Usein Sinua ikävöin Suomeni.

Suomi Finland - Nightwish

http://www.youtube.com/watch?v=j-0Myk0D8tk

Selite: 
Kun yltää ikävään, vuotaa Rakkaus sieluun.
Kategoria: 
 

Kommentit

Synnyinmaa on aina sydämessä, sitä kaipaa kun muualla tallustaa, sitä kuljettaa lahjana mukanaan, muistoja, ajatuksia Suomesta. Tähän runoon voin hyvin samaistua.

Tuokion viivähdin tämän upean runosi äärellä. Saamme olla iloisia, että meillä on vielä vapaa isänmaa, vaikka monenmoiset jäätävät viimat hyytävinä puhaltaa.

Kaunis on sinun runosi .Oi Suomi Synnyin maa. Kiitos Sinulle.


Hyvä teos

Herkkää ja koskettavaa niin kuin Tuomaksen teokset

 

Käyttäjän kaikki runot